Overslaan en naar de inhoud gaan

Schuur gevuld met hooi en stro gaat in vlammen op

Geplaatst opzaterdag 31 oktober 2020 - 1:33

Een brand heeft vrijdagavond een schuur in Roosteren volledig in de as gelegd.

De brandweer kreeg rond 23:50 uur een melding van een brand aan de Jan Petersstraat.

Het gaat volgens een brandweerwoordvoerder om een schuur van zo'n 12 bij 25 meter. In de schuur lagen hooi en stro opgeslagen.

Opschalen
Al snel schaalden de hulpdiensten op en kreeg de brand het predicaat 'middelbrand'. Meerdere brandweerlieden werden gestuurd om de brand onder controle te krijgen. Er was geen direct gevaar voor de omgeving en er is ook geen asbest vrijgekomen, laat een brandweerwoordvoerder weten.

Nablussen
De brandweer liet de schuurbrand gecontroleerd uitbranden en rond de klok van 01:15 uur werd het sein 'brand meester' gegeven. Het nablussen van de schuurbrand gaat nog geruime tijd duren. De schuur moet echter als verloren worden beschouwd.

Hoe de brand is ontstaan, is niet bekend. De politie vermoedt dat er sprake is van brandstichting.

" width="100%" height="450" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen