Overslaan en naar de inhoud gaan

Schuttingtaal op ramen basisschool gespoten

Geplaatst opmaandag 11 februari 2019 - 18:13

Vandalen hebben afgelopen weekend ramen en kisten beklad op het schoolterrein van openbare basisschool De Duizendpoot in Geleen.

Dat meldt het Buurtpreventieteam Geleen-Zuid & de Kluis op Facebook.

Graffiti
Op de ramen is onder andere met rode verf het woord 'fuck' gespoten. Maar ook andere delen van het gebouw en spullen op het terrein zijn beklad.

Hek
Nog niet zo lang geleden heeft de school een hekwerk rond het gebouw laten plaatsen om vandalisme tegen te gaan. Maar dat helpt dus nog onvoldoende.

De school schakelt een gespecialiseerd bedrijf in om de graffiti weg te halen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen