Overslaan en naar de inhoud gaan

Schutterij Zonger Naam uit Tegelen wint online OLS

Geplaatst opzondag 4 juli 2021 - 17:20

Paul Hoeijmakers uit Tegelen wint met zijn schutterij Zonger Naam de tweede editie van het Online Limburgs Schuttersfeest en bemachtigt daarmee de troffee D'n App'Um.

Met 33 schutterijen aan de start sneuvelden in de eerste paar ronden snel veel schutterijen. Hoeijmakers en de winnaar van vorig jaar, Keet Haelen, waren enorm aan elkaar gewaagd.

Lees ook: Haelen wint eerste Online Limburgs Schuttersfeest

Foutloos
Ronde na ronde schoten ze foutloos al hun bölkes af. In ronde 17 werd opeens gemist door beide schutterijen. En het was Paul Hoeijmakers uit Tegelen die uiteindelijk het vaakst raak schoot en werd daarmee de winnaar van het OLS 2021.

Online editie
Vanwege de coronacrisis is het OLS in Meijel voor het tweede jaar op rij afgelast. Als alternatief bood L1 in samenwerking met de OLS-federatie wederom een digitale editie aan. Iedereen kon zondagmiddag meeschieten dankzij de gratis app OLS Spel. Met behulp van een smartphone kon iedereen ervaren hoe het is om onder de buks te hangen, te mikken op de juiste bölkes en rekening te houden met de wind.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen