Overslaan en naar de inhoud gaan

Schutterij Wijlre ondanks sterfgeval toch naar kavelronde

Geplaatst opdonderdag 6 juli 2017 - 15:31

Schutterij Sint Maternus Wijlre zal ondanks een sterfgeval in de vereniging toch meedoen aan de schietwedstrijd op het OLS in Merkelbeek.

Afgelopen dinsdag overleed een 30-jarig lid van de schutterij aan een ziekte.

Familie
De familie van de overleden schutter wil graag dat Sint Maternus gewoon meeschiet zaterdag. Wijlre is samen met 41 andere schutterijen en gildes uit Nederlands-Limburg, Belgisch-Limburg en Noord-Brabant in de race voor het winnen van D'n Um.

Schietwedstrijd
De
schietwedstrijd begint zaterdagmorgen even na 11:00 uur op het OLS-terrein in Merkelbeek.Wil je weten of jouw favoriete schutterij nog in de strijd zit? Bekijk via L1.nl een interactieve kaart.

Lees alles over het Oud Limburgs Schuttersfeest op l1.nl.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Schietwedstrijden OLS Merkelbeek losgebarsten
LIVE: De parade van het OLS in Merkelbeek
42 schutterijen strijden in Merkelbeek om D'n Um
Schutterij Merkelbeek vraagt nonnen voor geslaagd OLS
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen