Overslaan en naar de inhoud gaan

Schutterij Merkelbeek vraagt nonnen voor geslaagd OLS

Geplaatst opzondag 30 april 2017 - 17:09

Met een mand vol levensmiddelen als offer hoopt schutterij St. Johannes en St. Clemens uit Merkelbeek dat de Zusters van Het Korenveld bidden voor een geslaagd Oud Limburgs Schuttersfeest.

De schutterij won vorig jaar D'n Um en heeft daarom nu de eer om het OLS te organiseren.

Daar kan de schutterij alle hulp bij gebruiken, dus ook de Hand van God is welkom. De voorzitter heeft daarom de mand aangeboden aan de zusters en vraagt in ruil om hulp door het OLS mee te nemen in hun gebed.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Schutterij Wijlre ondanks sterfgeval toch naar kavelronde
42 schutterijen strijden in Merkelbeek om D'n Um
Schietwedstrijden OLS Merkelbeek losgebarsten
LIVE: De parade van het OLS in Merkelbeek
Overzicht
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen