Overslaan en naar de inhoud gaan

Schutterij Born getroffen door inbraak

Geplaatst opdonderdag 28 mei 2020 - 15:50

Schutterij Sint Martinus uit Born is hard getroffen door een inbraak.

Koperen leidingen, een benzinegrasmaaier en de aanhanger van de schutterij zijn door de dieven meegenomen. Die aanhangwagen werd door de schutterij gebruikt om oud ijzer op te halen, om zo de clubkas te spekken.

Containers
De spullen stonden veilig opgeslagen in drie zeecontainers en, in het geval van de aanhangwagen, achter een afgesloten hek. De sloten daarvan zijn allemaal met bruut geweld opengebroken. Ook het disselslot van de aanhanger is geforceerd.

Aanhanger gevraagd
In het bericht op Facebook waarin de schutterij de diefstal bekend maakt, wordt meteen de vraag gesteld of iemand nog een goedkope aanhangwagen heeft. De inbraak betekent een financiële domper voor de vereniging, met een nieuwe aanhangwagen kan de inzameling weer worden opgepikt.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen