Overslaan en naar de inhoud gaan

Schutterij Born getroffen door inbraak

Geplaatst opdonderdag 28 mei 2020 - 15:50

Schutterij Sint Martinus uit Born is hard getroffen door een inbraak.

Koperen leidingen, een benzinegrasmaaier en de aanhanger van de schutterij zijn door de dieven meegenomen. Die aanhangwagen werd door de schutterij gebruikt om oud ijzer op te halen, om zo de clubkas te spekken.

Containers
De spullen stonden veilig opgeslagen in drie zeecontainers en, in het geval van de aanhangwagen, achter een afgesloten hek. De sloten daarvan zijn allemaal met bruut geweld opengebroken. Ook het disselslot van de aanhanger is geforceerd.

Aanhanger gevraagd
In het bericht op Facebook waarin de schutterij de diefstal bekend maakt, wordt meteen de vraag gesteld of iemand nog een goedkope aanhangwagen heeft. De inbraak betekent een financiële domper voor de vereniging, met een nieuwe aanhangwagen kan de inzameling weer worden opgepikt.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen