Overslaan en naar de inhoud gaan

Schutter Smeets met Nederlands team derde bij Intershoot

Geplaatst opzaterdag 4 februari 2017 - 20:36

Manon Smeets is met het Nederlands team derde geworden op de 40e editie van Intershoot in Den Haag.

De 20-jarige schutter uit Belfeld schoot met een luchtgeweer 413 punten en was de daarmee de beste schutter van het team.

India
Oranje, waarin naast Manon Smeets Mandy Mulder en Iris Groenenboom meeschoten, haalde in totaal 1233,4 punten. Zwitserland, dat als tweede eindigde, schoot 1235,5 punten. De teamwedstrijd in de Hofstad werd gewonnen door India. Dat drietal schoot 1241,9 punten.

Individuele wedstrijden
Bij de individuele wedstrijden werd Manon Smeets op de tweede dag vierde. Meghana Mallikarjun Sajjanar uit India was de sterkste met het luchtgeweer. Haar landgenote Sadangi en de Roemeense Turdosa bezetten de overige plaatsen op het podium.

EK
Op de slotdag kwam Smeets, die zich op het EK in Maribor voorbereidt, er niet aan te pas. Zij werd dertiende en kwalificeerde zich daarmee niet voor de eindstrijd.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Schutter Manon Smeets mikt op Olympische Spelen
Zilver voor Manon Smeets op ISAS Dortmund
Limburgse ereplaatsen op luchtgeweer staand
Hellenbrand naar finale EK luchtgeweer, Manon Smeets niet
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen