Overslaan en naar de inhoud gaan

Schutter Manon Smeets wint RIAC-toernooi

Geplaatst opmaandag 16 december 2019 - 21:06

Manon Smeets uit Belfeld heeft het internationale RIAC-toernooi in Strassen gewonnen.

Smeets nam in het Groothertogdom Luxemburg deel aan het onderdeel 10 meter-luchtgeweer schieten staand en moest het in de finale opnemen tegen Anna Ilina uit Oekraïne.

Eén negen, rest tienen
De Belfeldse schutter kwam in de eindstrijd in de Hall Marcel Balthasar tot een puntentotaal van 247,7. Haar tegenstander schoot 0,3 punten minder. Smeets begon in de finale met een negen, maar schoot vervolgens alles in de roos.

Olympische kwalificatie
De 23-jarige schutter heeft zich nog niet geplaatst voor de Olympische Spelen van Tokio, maar hoopt zich daarvoor begin volgend jaar tijdens de Europese kampioenschappen in Polen te kwalificeren. In 2018 behaalde zij op het EK in het Györ brons.

Word Hoofdredacteur voor een dag. Jij mag bepalen wat we uitzenden op L1 TV.
Kies hier je favoriete programma’s

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen