Prostitutie sekswerk stock

Bewindvoerder gaf geld van cliënten uit in Duitse seksclub

Een 43-jarige bewindvoerder uit Venlo heeft zeker anderhalf jaar lang van zijn cliënten gestolen. Deze Ramon N. maakte geld van kwetsbare mensen naar zichzelf over en gaf het uit in een Duitse seksclub.

Uitverkoop Hudson's Bay Maastricht (5 okt 2019)
Hudson's Bay sloot jaar af met tekort van bijna 74 miljoen

De Nederlandse tak van warenhuisketen Hudson's Bay sloot vorig jaar af met een tekort van bijna 74 miljoen euro.

Schulden geldproblemen
Rekenkamer: Venlo laat steken vallen bij schuldhulpverlening

Bij de gemeente Venlo gaan veel zaken niet goed op het gebied van schuldhulpverlening. Wegens het gebrek aan cijfers kan er onmogelijk worden vastgesteld of de gemeente een effectief beleid voert om mensen met schulden te helpen.

Limburger in gevangenis vanwege drie ton schuld

Een 34-jarige man uit Beek is donderdagavond in een hotel in Terneuzen opgepakt, omdat hij nog een schuld van ruim drie ton heeft.

Hond in beslag genomen vanwege huurschuld

Een deurwaarder heeft de hond van Harry van der Schoot uit Bergen in beslag genomen, vanwege openstaande schulden. De hondenbezitter is stomverbaasd.

MVV na jaren volledig schuldenvrij

Voetbalclub MVV is volledig schuldenvrij, nadat het heeft afgelost op een spelersfonds waarin schuldeisers zich hadden verzameld.

Failliet Yumble laat 6,5 miljoen euro schuld achter

Het failliete Roermondse indoorpretpark Yumble laat een totale schuld van 6,5 miljoen euro achter.

Veel hulp voor Steins gezin met schulden

Het Angolese gezin uit Stein waarvan de kinderen een koolmonoxidevergiftiging hebben opgelopen, krijgt veel hulp aangeboden uit het hele land.

OLS Maasmechelen 2016 (2 juli 2016)
Maasmechelen moet kwart miljoen ophoesten voor OLS

De gemeente Maasmechelen blijft na het OLS zitten met een schuld van 250.000 euro.

Heerlense erfrechtspecialist blij met nieuwe erfwet

Er is een nieuwe wet ingegaan die erfgenamen beter moet beschermen tegen schulden. De kans dat je wordt opgezadeld met een schuld uit een erfenis is vanaf nu kleiner geworden.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten