Overslaan en naar de inhoud gaan

Schrouff: spelers uitlenen aan Limburgse clubs

Geplaatst opdinsdag 2 februari 2016 - 21:16

Roda-eigenaar Frits Schrouff heeft er bij de clubleiding op aangedrongen dat overbodige spelers aan MVV, Fortuna Sittard en VVV-Venlo verhuurd zouden worden.

Dat vertelde technisch directeur Ton Caanen dinsdagavond in het Radio 1-programma Langs de Lijn En Omstreken.

"Hij gaf op een gegeven moment aan: als er Limburgse clubs zijn die zich melden voor spelers van ons, dan niet de hoofdprijs vragen", aldus Caanen.

Vijf spelers verhuurd
Roda luisterde goed naar het verzoek van Schrouff. De club verhuurde de afgelopen dagen vijf spelers aan de Limburgse Jupiler League-clubs. Jens van Son en Nayib Lagouireh vertrokken naar Fortuna Sittard, Daryl Werker speelt de rest van het seizoen voor MVV en Mitchel Paulissen werd verhuurd aan VVV-Venlo.

'Heel erg puur'
Caanen is vol lof over de clubeigenaar. "Hij wil dat het goed gaat met de Limburgse clubs. Zo staat die man erin. Fantastisch. Heel erg puur, heel mooi."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Personeel en spelers Roda JC verrassen suikeroom Schrouff
Roda uit financiële gevarenzone
Frits Schrouf
'Roda-redder Schrouff levert meerderheidsbelang mogelijk in'
Roda komt deels in handen van Zwitserse Rus
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen