Overslaan en naar de inhoud gaan

Schröder gemakkelijk door naar volgende ronde in Tokio

Geplaatst opzaterdag 28 augustus 2021 - 16:15

Rolstoeltennisser Sam Schröder heeft op de Paralympische Spelen in Tokio zijn eerste wedstrijd in het enkelspel gewonnen.

De uit Geleen afkomstige Schröder won in de eerste ronde van Yosi Saadon.

50 minuten
Sam Schröder ondervond weinig tegenstand van zijn Israëlische opponent. De setstanden waren 6-1 en 6-2. De partij was binnen 50 minuten afgelopen.

Twee fronten
De 21-jarige Schröder strijdt in Tokio op twee fronten: in het enkelspel en dubbelspel. In het dubbelspel bereikte hij met zijn tennispartner Niels Vink al de halve finale van het toernooi in het Ariake tennispark. Die wedstrijd wordt zondag gespeeld.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen