Overslaan en naar de inhoud gaan

Schröder betrokken bij doorgaan US Open rolstoelers

Geplaatst opvrijdag 26 juni 2020 - 15:01

De organisatie van de US Open heeft Sam Schröder en een aantal andere toppers in het rolstoeltennis geraadpleegd over het toernooi.

Aanvankelijk was de organisatie van plan om het toernooi voor de rolstoeltennissers niet te laten doorgaan. Zonder enig overleg was het toernooi van het programma geschrapt. De organisatie kreeg veel kritiek, niet alleen van de rolstoeltennissers maar uit de gehele tenniswereld.

Rolstoeltennissers toch welkom
De Amerikaanse tennisbond, tevens organisator van de US Open, beloofde vervolgens te onderzoeken of het toch mogelijk zou zijn om het rolstoelkampioenschap te organiseren.

Video: L1

Excuses
Tijdens het overleg met onder andere Sam Schröder, trokken de Amerikanen het boetekleed aan. Ze excuseerden zich voor de slechte communicatie. De tennissers kregen een aantal opties voorgelegd om het toernooi door te laten gaan. De spelers hebben gekozen om op dezelfde locatie als de valide toppers hun toernooi af te werken. De US Open wordt gespeeld op het USTA Billie Jean King National Tennis Center in Flushing, in de wijk Queens van New York.

Wildcard
Sam Schröder is nog niet rechtstreeks geplaatst voor het Amerikaanse Grandslamtoernooi dat eind augustus begint. De eerste drie van de wereldranglijst zijn direct geplaatst. De tennisser uit Geleen staat op dit moment op plek nummer vier. Hij hoopt in aanmerking te komen voor een door de organisatie uit te reiken wildcard.

Het OLS gaat door! Download de gratis app en schiet 5 juli mee met je eigen team.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen