Overslaan en naar de inhoud gaan

Schrijver Michael Berg wil aanpak boekenpiraterij

Geplaatst opzaterdag 21 oktober 2017 - 10:37

De Heerlense schrijver Michaël Berg hoopt dat de politiek in actie komt tegen de illegale verspreiding van boeken en muziek.

Afgelopen week verscheen het nieuwe boek 'Broertje' van de meermaals bekroonde schrijver in de boekwinkel en als e-book, een dag later was het de thriller al gratis te downloaden.

Berg ergert zich groen en geel aan de illegale downloads van boeken: "Mensen moeten zich realiseren dat schrijvers niet van lucht leven."

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen