Overslaan en naar de inhoud gaan

Schrijver Michael Berg op shortlist Gouden Strop 2018

Geplaatst opwoensdag 2 mei 2018 - 20:58

Het boek 'Broertje' van de Heerlense schrijver Michael Berg staat op de shortlist van de BookSpot Gouden Strop 2018.

Berg is een van de vijf schrijvers die genomineerd is. Zij werden door een jury gekozen uit 73 boeken. In 2013 won Berg al een Gouden Strop voor zijn thriller 'Nacht in Parijs'.

Op Facebook laat de schrijver weten blij te zijn: "Yes!! 'Broertje' op de shortlist voor de BookSpot Gouden Strop 2018!!"

20.000 euro
De winnaar van de Gouden Strop krijgt een geldprijs van 20.000 euro en een sculptuur. Op 6 juni worden de winnaars van de BookSpot Schaduwprijs (de prijs voor het beste oorspronkelijk Nederlandstalige thrillerdebuut) en de Gouden Strop bekendgemaakt. Die dag is tevens de aftrap naar de Spannende Boeken Weken in de boekhandels.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen