Overslaan en naar de inhoud gaan

Schrijver Michael Berg op shortlist Gouden Strop 2018

Geplaatst opwoensdag 2 mei 2018 - 20:58

Het boek 'Broertje' van de Heerlense schrijver Michael Berg staat op de shortlist van de BookSpot Gouden Strop 2018.

Berg is een van de vijf schrijvers die genomineerd is. Zij werden door een jury gekozen uit 73 boeken. In 2013 won Berg al een Gouden Strop voor zijn thriller 'Nacht in Parijs'.

Op Facebook laat de schrijver weten blij te zijn: "Yes!! 'Broertje' op de shortlist voor de BookSpot Gouden Strop 2018!!"

20.000 euro
De winnaar van de Gouden Strop krijgt een geldprijs van 20.000 euro en een sculptuur. Op 6 juni worden de winnaars van de BookSpot Schaduwprijs (de prijs voor het beste oorspronkelijk Nederlandstalige thrillerdebuut) en de Gouden Strop bekendgemaakt. Die dag is tevens de aftrap naar de Spannende Boeken Weken in de boekhandels.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen