Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Schotse grootmacht sluit aan in de rij voor Mark Diemers

Geplaatst opwoensdag 22 mei 2019 - 9:12

Ook de Schotse recordkampioen Celtic FC heeft interesse in Foruna Sittard-middenvelder Mark Diemers.

De Fortunees werd al eerder in verband gebracht met Bundesligist SC Freiburg.

Lees ook: Smaakmaker van Fortuna wekt buitenlandse interesse

Contract
Volgens Voetbal International wordt Diemers naast de Schotse grootmacht ook door Hamburger SV, FSV Mainz 05 en AA Gent nauwlettend in de gaten gehouden. De Schotten zouden via via informatie bij Fortuna hebben ingewonnen over de 25-jarige geboren Fries. Hij heeft nog een contract lopen in Sittard tot de zomer van 2021.

Lees ook: Fortuna-smaakmaker Diemers: 'Ik wil graag een stap maken'

Interessante club
In april gaf Diemers al aan dat hij graag een stap hogerop wil maken. Mocht er geen interessante club zich melden heeft de smaakmaker van Fortuna er ook niets op tegen om nog een jaar in Sittard te blijven, liet de middenvelder aan FOX Sports weten.

Celtic FC is vijftig keer landskampioen van Schotland en is de favoriete voetbalclub van wereldster Rod Stewart.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen