Overslaan en naar de inhoud gaan

Schoten in Hoensbroek, politie doet onderzoek

Geplaatst opwoensdag 19 november 2014 - 15:11

In Hoensbroek is woensdagmiddag geschoten op de Ridder Hoenstraat. Bij de schietpartij raakte voor zover bekend niemand gewond.

Volgens cameraman Math Nilwik die ter plekke is, heeft iemand zich in een woning verschanst en wordt er nog steeds geschoten. Ook arriveren er volgens hem meerdere arrestatieteams in Hoensbroek.

Geen gewonden
De politie kan niet bevestigen dat er nog steeds geschoten wordt. Wel laat de politie weten dat de straat inmiddels is afgezet, dat er nog niemand aangehouden is en dat bij de schietpartij voor zover bekend niemand gewond raakte.

L1/Fer Traugott
Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Politie omsingelt woning schietverdachte Hoensbroek
Verdachte Hoensbroek geeft zich over
Brand in woning Hoensbroek na schietpartij
EOD bij pand verwarde man Hoensbroek
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen