Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Schoten gelost in Heerlen, drie mensen gezocht

Geplaatst opmaandag 18 februari 2019 - 0:50

Op de Hofstraat in Heerlen zijn in de nacht van zondag op maandag schoten gelost.

De schietpartij vond iets voor middernacht plaats.

Gezocht
Na de schietpartij werd via Burgernet een oproep gedaan om uit te kijken naar drie mensen die mogelijk iets met het incident te maken hebben. Het ging om een vrouw en twee mannen. Van die laatste droeg er één een witte broek met rode streep. Ondanks de oproep wist het drietal te ontkomen.

Aanleiding
Wat de aanleiding van het schieten was en of er gewonden zijn gevallen, is niet bekend. De politie was zondagnacht niet bereikbaar om meer details te geven.

Verbaasd
Omwonenden reageren maandagochtend verbaasd over het voorval. "Het is letterlijk onder mijn slaapkamerraam gebeurd. Ik dacht dat het vuurwerk was", vertelt een bewoner terwijl hij controleert of zijn auto er ongeschonden vanaf is gekomen.

De meesten hebben niets gezien of gehoord. "Ik zag alleen politiemensen met lampen schijnen", vertelt een buurvrouw. "Normaal gebeurt hier nooit iets."

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen