Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Schoten gelost bij overval Heerlen; politie zoekt viertal

Geplaatst opvrijdag 22 maart 2019 - 22:35

In Heerlen is vrijdagavond geschoten tijdens een overval in de Van Galenstraat. Vier mannen hadden het voorzien op een busje waarin lachgas werd vervoerd.

Het ging iets na 22:00 uur mis nabij een appartementencomplex in de wijk Heerlerheide, zo bevestigt een politiewoordvoerder. Verschillende mensen in de omgeving maakten melding van de schietpartij.

Lichtgewond
De politie gaat ervan uit dat de mannen op het lachgas uit waren. In het busje zaten twee mannen, waarvan er één lichtgewond is geraakt. Hij raakte niet gewond door een kogel, maar door de schermutselingen die eveneens plaatsvonden. Het slachtoffer zou zijn mishandeld door een viertal personen.

Burgernet
De politie laat in een burgernetmelding weten op zoek te zijn naar vier mannen met Noord-Afrikaans uiterlijk. Het viertal draagt donkere jassen met een bontkraag en is na de schietpartij op de vlucht geslagen. Mogelijk zijn ze nog steeds gewapend.

Foto: Fer Traugott

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen