Overslaan en naar de inhoud gaan

Schorsing Fuat Usta heeft grote impact

Geplaatst opwoensdag 5 februari 2020 - 21:51

De schorsing van Fuat Usta , trainer van MVV, heeft meer impact dan verwacht.

Usta mag komende vrijdag op geen enkele wijze in contact komen met zijn team. Hij mag niet met de bus meereizen naar Leeuwarden en vanaf de tribune ook geen aanwijzingen aan zijn team geven. “Ik zal me moeten inhouden op de tribune, maar we hebben gewoon goede trainers op de bank en die nemen het gewoon over."

Akkefietje
Usta is na een akkefietje bij de wedstrijd tussen Jong PSV en zijn ploeg door de KNVB voor twee wedstrijden geschorst, waarvan één voorwaardelijk. De trainer zal met eigen vervoer zijn spelers achterna moeten reizen en in Leeuwarden een kaartje voor de wedstrijd moeten kopen. Na afloop moet hij ook weer op eigen gelegenheid terug naar Maastricht.

Lees ook: MVV-coach Usta moet duel brommen na akkefietje

Belangrijke speler
Op de vraag of Anthony van den Hurk, die na dit seizoen MVV voor het Zweedse Helsingborgs IF vertrekt, tegen Cambuur speelt, antwoordt Usta dat hij natuurlijk met hem verder wil. “Anthony is gewoon een belangrijke speler voor deze club en voor dit team.”

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen