Overslaan en naar de inhoud gaan

Schoonspringster Inge Jansen weer naar finale WK

Geplaatst opdonderdag 18 juli 2019 - 10:20

Schoonspringster Inge Jansen heeft zich net als twee jaar geleden geplaatst voor de WK-finale op de drie meterplank.

De schoonspringster uit Maasbracht eindigde in de halve finale met een score van 286,80 punten op de elfde plaats, net genoeg om de finale te halen. De beste twaalf strijden vrijdag in de Zuid-Koreaanse stad Gwangju om de medailles.

Achtste plaats
Jansen haalde bij de WK van 2017 in Boedapest ook al de finale. Daarin eindigde ze met 307,85 punten op de achtste plaats. In Gwangju blijft de schoonspringster vooralsnog behoorlijk ver verwijderd van zulke scores.

Lees ook: Schoonspringster Inge Jansen naar halve finale WK

In de kwalificatie deed ze het met 288,15 (tiende) zelfs iets beter dan later op de dag in de halve finale. Titelverdedigster Shi Tingmao uit China zette met 359,40 de beste score neer.

Synchroonspringen
Jansen haalde eerder deze week in Zuid-Korea met Celine van Duijn de finale bij het synchroonspringen vanaf de drie meterplank. Het Nederlandse duo eindigde daarin op de zevende plaats.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen