Overslaan en naar de inhoud gaan

Schoonspringster Inge Jansen weer naar finale WK

Geplaatst opdonderdag 18 juli 2019 - 10:20

Schoonspringster Inge Jansen heeft zich net als twee jaar geleden geplaatst voor de WK-finale op de drie meterplank.

De schoonspringster uit Maasbracht eindigde in de halve finale met een score van 286,80 punten op de elfde plaats, net genoeg om de finale te halen. De beste twaalf strijden vrijdag in de Zuid-Koreaanse stad Gwangju om de medailles.

Achtste plaats
Jansen haalde bij de WK van 2017 in Boedapest ook al de finale. Daarin eindigde ze met 307,85 punten op de achtste plaats. In Gwangju blijft de schoonspringster vooralsnog behoorlijk ver verwijderd van zulke scores.

Lees ook: Schoonspringster Inge Jansen naar halve finale WK

In de kwalificatie deed ze het met 288,15 (tiende) zelfs iets beter dan later op de dag in de halve finale. Titelverdedigster Shi Tingmao uit China zette met 359,40 de beste score neer.

Synchroonspringen
Jansen haalde eerder deze week in Zuid-Korea met Celine van Duijn de finale bij het synchroonspringen vanaf de drie meterplank. Het Nederlandse duo eindigde daarin op de zevende plaats.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen