Overslaan en naar de inhoud gaan

School plaatst 'regenboogkast' voor homo-acceptatie

Geplaatst opwoensdag 11 oktober 2017 - 17:14

Het Valuascollege in Venlo heeft woensdag een regenboogkast op het schoolplein geplaatst, in het kader van homo-acceptatie.

Op de kast konden leerlingen met post-its reageren op de vraag: Wat zou je doen als een vriend of vriendin uit de kast zou komen?

Coming Out Day
De kast is geplaatst vanwege de landelijke Coming Out Day. In meerdere gemeenten is ook de regenboogvlag gehesen om de acceptatie van homo's, lesbiennes en bi-seksuelen te stimuleren.

Het Valuascollege loopt met de regenboogkast ook vooruit op de landelijke Roze Zaterdag, die in 2019 door Venlo wordt georganiseerd

Tijdelijke actie: Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌ en maak kans op kaarten Bilzen Mysteries

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen