Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

School plaatst 'regenboogkast' voor homo-acceptatie

Geplaatst opwoensdag 11 oktober 2017 - 17:14

Het Valuascollege in Venlo heeft woensdag een regenboogkast op het schoolplein geplaatst, in het kader van homo-acceptatie.

Op de kast konden leerlingen met post-its reageren op de vraag: Wat zou je doen als een vriend of vriendin uit de kast zou komen?

Coming Out Day
De kast is geplaatst vanwege de landelijke Coming Out Day. In meerdere gemeenten is ook de regenboogvlag gehesen om de acceptatie van homo's, lesbiennes en bi-seksuelen te stimuleren.

Het Valuascollege loopt met de regenboogkast ook vooruit op de landelijke Roze Zaterdag, die in 2019 door Venlo wordt georganiseerd

Tijdelijke actie: Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌ en maak kans op kaarten Bilzen Mysteries

Advertentie
Deel dit bericht via
Uit eigen keuken
Uitgelicht
Wat komt er op L1?

Daar hebben we de handige programmagids van L1 voor. Hier zie je direct hoe laat je favoriete programma op L1 TV of L1 Radio begint!

Kijk in de programmagids van L1
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 
Uit eigen keuken
1Limburg De A2 tunnel
Uitgelicht
Stuur ons je foto’s van het A2-project

Het stadsbeeld rond de A2 in Maastricht is door de aanleg van de A2-tunnel ingrijpend veranderd. We zijn op zoek naar foto's van de A2 en het omliggende gebied in Maastricht vóór, tijdens en na het project.

Upload je foto's
1Limburg Verkiezingen 2018
Uitgelicht
Volg de gemeenteraadsverkiezingen op 1Limburg en L1

Op 21 maart gaan 30 van de 33 Limburgse gemeenten naar de stembus. In deze rubriek vind je het laatste verkiezingsnieuws uit de provincie.

Verkiezingsrubriek
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen