Overslaan en naar de inhoud gaan

School haalt goaltjes weg na beknelling jongetje

Geplaatst opwoensdag 19 juni 2019 - 7:13

Basisschool de Tweesprong in Nederweert heeft de goaltjes op de speelplaats weggehaald nadat eerder deze week een jongetje klem was komen te zitten tussen de spijlen.

Dat meldt lokale nieuwssite Weertdegekste.

Voet
Een jongetje was maandagmiddag met zijn voet klem komen te zitten in het doeltje. De brandweer moest er uiteindelijk aan te pas komen om de knul te bevrijden. Hij raakte niet gewond.

Lees ook: Jongen vast met voet in goal: brandweer schiet te hulp

Opnieuw raak
Het is niet de eerste keer dat er iemand klem komt te zitten in het voetbaldoel. Drie jaar geleden moest de brandweer er ook al aan te pas komen om iemand uit de spijlen te bevrijden. Ook toen bleef het slachtoffer ongedeerd.

Lees ook: Brandweer bevrijdt jongen uit goal

De school heeft daarom nu maatregelen getroffen om te voorkomen dat dergelijke incidenten in de toekomst nogmaals plaatsvinden.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen