Overslaan en naar de inhoud gaan

Scholier op fiets hard ten val na botsing tegen aanhanger

Geplaatst opvrijdag 12 maart 2021 - 9:26

Een 16-jarige scholier uit Ittervoort is vrijdagochtend in Grathem tegen de aanhanger van een auto gebotst en hard ten val gekomen.

Het ongeluk gebeurde bij de oprit naar de A2 in noordelijke richting, vanaf de N273 in Grathem.

Aanhangwagen
Volgens een correspondent ter plaatse was de jongen op weg naar school in Horn. Hij reed op het fietspad en gaf een auto die de snelweg op reed voorrang. Toen hij dacht dat de auto gepasseerd was, stak hij de weg over, maar daarbij zag hij de aanhangwagen van de auto over het hoofd.

Trauma-arts
De jongen botste tegen de aanhangwagen, kwam hard ten val en belandde met zijn hoofd op het wegdek. Twee ambulances en een traumahelikopter rukten uit. Het slachtoffer is onder begeleiding van een trauma-arts per ambulance naar het ziekenhuis in Maastricht gebracht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen