Overslaan en naar de inhoud gaan

Schokkende onthullingen in boek ex-vrouw Fernando Ricksen

Geplaatst opdonderdag 12 maart 2015 - 12:18

Graciela L'Ami, de ex-vrouw van oud-voetballer Fernando Ricksen, doet een boekje open over haar leven als voetbalvrouw. Haar autobiografie komt donderdag uit.

De onthullingen in het boek zijn schokkend. Zo zou Graciela tijdens hun huwelijk zowel fysiek als mentaal mishandeld zijn door Fernando Ricksen.

Wanhoop
De wanhoop stond Graciela L'Ami soms nabij. "Ik zweer het, als ik nu een pistool zou hebben gehad, dan was het over en uit geweest voor hem", schrijft ze in het eerste hoofdstuk.

Kloteleven
Haar leven als voetbalvrouw leek voor veel buitenstaanders sprookjesachtig, maar de werkelijkheid lag heel anders. "Je moest eens weten wat een kloteleven ik heb. Samenwonen met een alcoholist, een verslaafde, een onzekere, narcistische gek", schrijft ze.

Tegenwicht
Met Graciela - het extreme levensverhaal van een voetbalvrouw, zegt ze tegenwicht te willen bieden aan de autobiografie van Ricksen, Vechtlust. Volgens L'Ami staan in dat boek onwaarheden waardoor een verkeerd beeld over haar is ontstaan. Ze vindt het nu tijd worden haar kant van het verhaal te vertellen. "Mijn verhaal werpt een ander licht op veel verzonnen en overtrokken gebeurtenissen."

ALS
Fernando Ricksen kreeg de sympathie van het volk nadat hij op televisie bekend had gemaakt aan de spierziekte ALS te lijden. Hij schilderde in de media zijn ex-vrouw af als golddigger waardoor ze alle schijn tegen kreeg.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Fernando Ricksen wil van ex-vrouw weten waar geld is
Fernando Ricksen haalt uit naar ex: 'Ze wil me dood'
Ex-vrouw Fernando Ricksen moet betalen
Filmpje van ruziënde Ricksen houdt gemoederen bezig
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen