Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Schokkende onthullingen in boek ex-vrouw Fernando Ricksen

Geplaatst opdonderdag 12 maart 2015 - 12:18

Graciela L'Ami, de ex-vrouw van oud-voetballer Fernando Ricksen, doet een boekje open over haar leven als voetbalvrouw. Haar autobiografie komt donderdag uit.

De onthullingen in het boek zijn schokkend. Zo zou Graciela tijdens hun huwelijk zowel fysiek als mentaal mishandeld zijn door Fernando Ricksen.

Wanhoop
De wanhoop stond Graciela L'Ami soms nabij. "Ik zweer het, als ik nu een pistool zou hebben gehad, dan was het over en uit geweest voor hem", schrijft ze in het eerste hoofdstuk.

Kloteleven
Haar leven als voetbalvrouw leek voor veel buitenstaanders sprookjesachtig, maar de werkelijkheid lag heel anders. "Je moest eens weten wat een kloteleven ik heb. Samenwonen met een alcoholist, een verslaafde, een onzekere, narcistische gek", schrijft ze.

Tegenwicht
Met Graciela - het extreme levensverhaal van een voetbalvrouw, zegt ze tegenwicht te willen bieden aan de autobiografie van Ricksen, Vechtlust. Volgens L'Ami staan in dat boek onwaarheden waardoor een verkeerd beeld over haar is ontstaan. Ze vindt het nu tijd worden haar kant van het verhaal te vertellen. "Mijn verhaal werpt een ander licht op veel verzonnen en overtrokken gebeurtenissen."

ALS
Fernando Ricksen kreeg de sympathie van het volk nadat hij op televisie bekend had gemaakt aan de spierziekte ALS te lijden. Hij schilderde in de media zijn ex-vrouw af als golddigger waardoor ze alle schijn tegen kreeg.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Fernando Ricksen haalt uit naar ex: 'Ze wil me dood'
Ex-vrouw Fernando Ricksen moet betalen
Filmpje van ruziënde Ricksen houdt gemoederen bezig
Ex-vrouw van Ricksen moet uitleg geven over verdwenen geld
Overzicht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank: doneer een voedselpakket online

Een voedselpakket online doneren? Dat kan!

Je doneert dan direct aan de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’. Met het geld van de donaties worden producten ingekocht en vervolgens verdeeld over de zes Voedselbanken in Limburg (Landgraaf, Roermond, Venray, Peel & Maas, Venlo en Weert).

Doneer hier
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Nieuw op L1 TV: Talent & Co

Het nieuwe tv-programma op L1 volgde een klein jaar vijf jonge Limburgse talenten op hun weg naar de verwezenlijking van hun artistieke droom. In de afsluitende aflevering van Talent & Co mogen kandidaten Fabiënne, Sino, Lotte, Pim en Tijn zich aan een volle zaal presenteren.

Iedere woensdag, zaterdag en zondag op L1 TV.

Bekijk hier de afleveringen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen