Overslaan en naar de inhoud gaan

Schloesser veelbelovend in kwalificatieronden wereldbeker

Geplaatst opdonderdag 25 april 2019 - 11:49

Handboogschutter Mike Schloesser is eerste geworden tijdens de kwalificatieronden van Hyundai Archery World Cup Colombia.

Hij plaatst zich daarmee automatisch voor de achtste finales van dat toernooi.

Wind
Schloesser schoot zich met 713 van de 720 punten in Medellin naar de eerste plek. "In het begin had ik wat moeite met de wind. Toch zaten er wat goede schoten bij die me een goeie positie opleverden. Het geeft me vertrouwen in de rest van het jaar." De Weustenrader duidt daarbij op het WK dat in juni in Den Bosch plaatsvindt.

Halve finale
Donderdag vinden de wedstrijden tot en met de halve finale plaats. Zowel Mike Schloesser als Steven Wijler uit Horst komen dan in actie in de individuele partijen en de landenteams. Wijler werd achtste in de kwalificatieronden en plaatst zich daarmee ook automatisch voor de achtste finales.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen