Overslaan en naar de inhoud gaan

Schloesser en Wijler strijden in Moskou om wereldbeker

Geplaatst opdonderdag 5 september 2019 - 22:46

Mike Schloesser en Steve Wijler strijden vrijdag en zaterdag in Moskou om de wereldbeker handboogschieten. Zij behoren tot de beste acht compound- en recurveschutters die een gooi doen naar deze prestigieuze beker.

Mike 'Mr. Perfect' Schloesser uit Weustenrade moet het vrijdagavond in de kwartfinale opnemen tegen Jozef Bosansky uit Slowakije. Schloesser is meervoudig wereldkampioen, regerend Europees kampioen en wereldrecordhouder bij de compoundschutters.

Limburg versus Brabant
Steve Wijler uit Horn staat in de kwartfinale tegenover de Brabander Sjef van den Berg. De 22-jarige recurvespecialist uit Horn komt zaterdag in de Russische hoofdstad in actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen