Overslaan en naar de inhoud gaan

Schloesser en Wijler overtuigend naar kwartfinales Spelen

Geplaatst opzaterdag 24 juli 2021 - 7:26

De Limburgse handboogschutters Gabriela Schloesser en Steve Wijler hebben op de Olympische Spelen de kwartfinales bereikt in de gemengde landenwedstrijd.

Onder toeziend oog van chef de mission Pieter van den Hoogenband, die met een paraplu op de verder vrijwel lege tribunes zat om zichzelf te beschermen tegen de felle zon, was het Oranje-duo veel te sterk voor Italiƫ: 6-0 (37-36 39-34 35-33).

Overmacht
De in Nuth wonende Schloesser en de uit Horn afkomstige Wijler schoten in de tweede set met vier pijlen 39 punten bij elkaar, bijna de perfecte score. Rond 08:12 uur schieten zij in de kwartfinale tegen Frankrijk.

Primeur
De gemengde landenwedstrijd voor handboogschutters staat in Tokio voor het eerst op het programma.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen