Overslaan en naar de inhoud gaan

Schloesser en Wijler overleven kwartfinale wereldbeker niet

Geplaatst opzondag 30 september 2018 - 15:05

Mike Schloesser en Steve Wijler zijn in de strijd om de wereldbeker handboogschieten vroegtijdig uitgeschakeld. In Samsun streden de beste acht compound- en recurveschutters om dit kleinood.

Mike Schloesser uit Weustenrade kwam zaterdag in actie en moest in de Turkse stad zijn meerdere erkennen in Kris Schaff. Schloesser maakte 145 punten, de Amerikaan schoot één punt meer en ging ook met de wereldbeker aan de haal. Hij won in de finale 148-146 van Demir Elmaagacli uit Turkije.

De indoorwereldkampioen moest met een vijfde plaats in het eindklassement genoegen nemen.

Samsun
Ook
recurvespecialist Steve Wijler strandde in de eerste wedstrijd in Samsun. De Europees kampioen, die ook de wereldranglijst aanvoert, moest het opnemen tegen Kim Woojin. De schutter uit Zuid-Korea won de wereldbeker vorig jaar, verloor afgelopen seizoen twee keer van de schutter uit Horn, maar troefde Wijler in Samsun met 6-4 af.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen