Overslaan en naar de inhoud gaan

Schloesser en Wijler bereiken halve finale in Guatemala

Geplaatst opvrijdag 23 april 2021 - 20:50

Compoundschutter Mike Schloesser en recurvespecialist Steve Wijler hebben in Guatemala City de halve finale bereikt van de eerste wedstrijd voor de Hyundai World Cup.

Schloesser scoorde in de kwalificatie 717 punten en plaatste zich met het hoogste puntentotaal voor het hoofdtoernooi.

'Mr. Perfect'
De in Nuth woonachtige schutter hoefde in de eerste ronde niet in actie te komen en schakelde in de tweede ronde Alexey Bahkirev uit, waarna de Amerikaan James Lutz het volgende slachtoffer was. In de kwartfinale won Schloesser met 146-144 van de Fransman Adrien Gontier. Zaterdag moet 'Mr. Perfect' het in de halve finale opnemen tegen de Amerikaan Kris Schaff.

7-3
Recurveschutter Steve Wijler uit Horn had in de eerste ronde een bye en versloeg in de tweede ronde Pierre Plihon uit Frankrijk met 7-3. Met dezelfde cijfers won hij daarna van Gijs Broeksma en in de kwartfinale ging de Spanjaard Miguel Alvarino Garcia met 6-4 voor de bijl. Diens landgenoot Daniel Castro is zondag Wijlers tegenstander in de halve finale.

Gabriela Schloesser uitgeschakeld
Gabriela Schloesser-Bayardo, de vrouw van Mike, hoefde in de eerste ronde van het recurvetoernooi niet aan de bak te komen en was in de tweede ronde met 6-2 te sterk voor Valentina Acosta Giraldo uit Colombia. Na een 6-4 nederlaag tegen Mackenzie Brown was het individuele toernooi voor Gabriela Schloesser-Bayardo voorbij.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen