Overslaan en naar de inhoud gaan

Schloesser en Bayardo naar Vegas Shoot, Wijler ontbreekt

Geplaatst opmaandag 3 februari 2020 - 22:39

Mike Schloesser en zijn partner Gabriela Bayardo nemen komend weekend deel aan de Vegas Shoot. Schloesser komt in Las Vegas ook in actie bij de Indoor World Series Finals.

Beide evenementen zijn voor de handboogtoppers financieel bijzonder aantrekkelijk. De schutter die op het hoogste schavot eindigt, mag een verzameling cheques ter waarde van 50.000 dollar in ontvangst.

Favoriet
De compoundschutter uit Weustenrade ging er in Las Vegas al twee keer met de winst vandoor en behoort ook nu weer tot de favorieten. In het South Port Hotel in het Amerikaanse gok-walhalla strijden ruim 3600 handboogschutters om de prijzen.

Wijler vertdedigt titel niet
Steve Wijler uit Horn won vorig jaar de finale van de indoor wereldbeker in Las Vegas bij de recurveschutters. Hij verdedigt komend weekend zijn titel niet. Wijler bereidt zich voor op de Olympische Spelen en laat het indoorseizoen schieten. De recurvespecialist geeft toe dat het financieel erg aantrekkelijk is om in Las Vegas te schieten. “Ergens mis ik het ook indoor te schieten, maar voor mij is het een bewuste keuze om niet naar Amerika af te reizen. Wat anderen van mijn beslissing vinden, dat laat me koud!”

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen