Overslaan en naar de inhoud gaan

Schloesser en Bayardo naar tweede ronde GT Open

Geplaatst opzaterdag 23 november 2019 - 20:13

Mike Schloesser en zijn partner Gabriela Bayardo hebben de tweede ronde bereikt van GT Open in Strassen

Compoundschutter Mike Schloesser versloeg in het Groothertogdom Luxemburg in de eerste ronde Max Verwoerdt.

Naast de roos
Hij schoot één pijl naast de roos en versloeg Verwoerdt met 149-148. In de tweede ronde moet Mr. Perfect uit Weustenrade het opnemen tegen de Kroaat Domago J. Buden. Schloesser had in de kwalificatie 599 punten geschoten. Alleen Stephan Hansen uit Denemarken behaalde hetzelfde aantal punten.

Kwalificatie
Bij de recurveschutters moest Gabriela Bayardo in de kwalificatie met 571 punten genoegen nemen met een tiende plaats. In de eerste ronde van de GT Open was zij met 6-5 te sterk voor Maxine Pichonnaz uit Zwitserland. In de volgende ronde moet zij het opnemen tegen de Mexicaanse Aida Roman.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen