Overslaan en naar de inhoud gaan

Schloesser en Bayardo naar tweede ronde GT Open

Geplaatst opzaterdag 23 november 2019 - 20:13

Mike Schloesser en zijn partner Gabriela Bayardo hebben de tweede ronde bereikt van GT Open in Strassen

Compoundschutter Mike Schloesser versloeg in het Groothertogdom Luxemburg in de eerste ronde Max Verwoerdt.

Naast de roos
Hij schoot één pijl naast de roos en versloeg Verwoerdt met 149-148. In de tweede ronde moet Mr. Perfect uit Weustenrade het opnemen tegen de Kroaat Domago J. Buden. Schloesser had in de kwalificatie 599 punten geschoten. Alleen Stephan Hansen uit Denemarken behaalde hetzelfde aantal punten.

Kwalificatie
Bij de recurveschutters moest Gabriela Bayardo in de kwalificatie met 571 punten genoegen nemen met een tiende plaats. In de eerste ronde van de GT Open was zij met 6-5 te sterk voor Maxine Pichonnaz uit Zwitserland. In de volgende ronde moet zij het opnemen tegen de Mexicaanse Aida Roman.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen