Overslaan en naar de inhoud gaan

Schipper vlucht in volle vaart na aanvaring

Geplaatst opdonderdag 3 augustus 2017 - 17:09

Na een aanvaring van een plezierjacht met twee andere boten, heeft de schipper geprobeerd er snel met zijn boot vandoor te gaan.

Dat gebeurde woensdagavond rond 20:00 uur in Jachthaven 't Leuken in Well.

Getuigen
De schipper, afkomstig uit Duitsland, probeerde samen met vier anderen uit de haven te varen. Daarbij botste hij tegen twee boten die aangemeerd lagen. Ondanks dat getuigen naar de schipper riepen dat hij moest stoppen, ging hij er in volle vaart in zijn jacht vandoor.

Helikopter
Omstanders belden de politie, die vervolgens met een helikopter het jacht op het spoor kwam. Op de Maas bij Afferden wist de politie de boot te stoppen. Twee van de vijf personen op de boot werden gehoord. Niemand werd daarbij aangehouden.

Iedereen bleef ongedeerd, alleen de twee boten liepen wat schade op. De schade wordt via de verzekering afgehandeld.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Dieven maken misbruik van carnaval: inbraakgolf in Well
Voorrang windmolens aan Wellsmeer in Bergen
Geen windmolenpark in Afferden
Keukenbrand op plezierjacht Maasbracht
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen