Overslaan en naar de inhoud gaan

Schinveldse tekent contract bij PSV

Geplaatst opwoensdag 27 maart 2019 - 10:46

Romée Leuchter (18) uit Schinveld maakt volgend seizoen deel uit van de selectie van het PSV-vrouwenteam.

De Schinveldse heeft haar handtekening gezet onder een contract voor twee jaar, meldt PSV.

Bijzondere dag
De aanvalster maakt de overstap van een CTO Talent Zuid, een talententeam van de KNVB, naar de Eindhovenaren. "Ik vind dit een heel bijzondere dag, ik vond het heel spannend, maar ik ben blij dat ik hier heb mogen tekenen", zegt Leuchter op de site van de club uit de lichtstad.

Het achttienjarige talent doorliep vanaf haar veertiende alle jeugdselecties van de KNVB. Inmiddels is Leuchter uitgegroeid tot een vaste waarde voor Oranje O19.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen