Overslaan en naar de inhoud gaan

Schimmenspel tussen Roda en Tomi Juric krijgt vervolg

Geplaatst opdinsdag 11 augustus 2015 - 6:00

Na een dag vol vreemde wendingen krijgt het schimmenspel tussen Roda JC en de Australische spits Tomi Juric alsnog een vervolg.

De deal leek op de valreep af te ketsen, maar maandagavond raakten beide partijen weer in gesprek. De Kerkraadse club hoopt Juric nu zo snel mogelijk naar Nederland te halen om de zaak af te ronden.

In de clinch
De Kerkraadse club dacht dicht bij een akkoord te zijn toen afgelopen weekend, na intensieve onderhandelingen, een concept met contractvoorwaarden naar Zagreb werd opgestuurd. Maar in plaats van groen licht kwamen er maandag vooral tegenstrijdige berichten uit het kamp Juric die de verwarring alleen maar groter maakten. Bovendien raakte Sieb Dijkstra, de oud-doelman die samen met investeerder Nol Hendriks de deal had opgezet, in de clinch met de vader van de twaalfvoudig international.

Kou uit de lucht
In de avonduren werd de kou echter uit de lucht gehaald. "Er is weer constructief contact met de andere partij", aldus Roda-directeur Wim Collard. "Nu moet blijken of dit resulteert in de komst van de speler naar Nederland. Als dat het geval is kunnen de volgende stappen worden gezet."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen