Van Gogh schilderij 'Boerin voor een boerderij'

Van Gogh verkocht op Tefaf

Op de kunst- en antiekbeurs Tefaf, die deze week wordt gehouden in Maastricht, is volgens The Art Newspaper voor minstens 12 miljoen euro een schilderij van Vincent van Gogh verkocht.

Van Gogh-schilderij voor miljoenen verkocht op TEFAF

Het duurste schilderij op kunstbeurs TEFAF van Vincent van Gogh is verkocht.

Groot werk Maastrichtse schilder gestolen uit Kurhaus

Een groot schilderij van de Maastrichtse kunstenaar Guy Olivier is zonder dat iemand het doorhad gestolen uit het Kurhaus in Scheveningen.

Museum Beek vraagt hulp NIOD in Hitler-aquarelrel

Het door het Eyewitness Museum in Beek aan Hitler toegeschreven aquarel wordt door het NIOD onderzocht.

Muurschilderij ontdekt bij renovatie van kroeg

In café Pierke in Panningen is een muurschilderij ontdekt. De prent is zestig jaar oud en is ooit gemaakt door kunstschilder Wieke op den Drink.

Doek van Beatrix onder de hamer in Maastricht

Bij Venduehuis Dickhaut in Maastricht wordt een doek geveild dat gemaakt is door prinses Beatrix.

3500 kinderen maken groot Mondriaan-schilderij

Ruim 3500 basisschoolkinderen van 33 basisscholen maken woensdag een levensgroot Mondriaan-schilderij. Dat doen ze in stadion De Koel in Venlo .

Roerdalen gaat kunststukken verkopen

Roerdalen gaat tientallen kunststukken verkopen. De gemeente verkoopt de volledige kunstcollectie om ruimte te maken in het depot.

Schilderijen 'Monet van de Geul' drie maanden in Venlo

De schilderijen van Jos Tielens uit Meerssen (1887-1957), ofwel de 'Monet van de Geul' zijn vanaf 10 september in Venlo te zien in het Limburgs Museum.

Limburgs Museum dolblij met 'Monet van de Geul'

Het Limburgs Museum in Venlo heeft 27 schilderijen van de fabrieksdirecteur en kunstschilder Jos Tielens (1887-1957) uit Meerssen bemachtigd.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten