ANP-375138146

Opnieuw miljoenenfraude bij woningcorporatie Vestia

Woningcorporatie Vestia, dat ook actief was in zeven Limburgse gemeenten, is opnieuw voor vele miljoenen gedupeerd door frauderende medewerkers.

Max Verstappen geeft aan dat hij niet de nieuwe teamgenoot wordt van Ferrari-coureur Charles Leclerc
Oproer in de Formule 1: FIA en Ferrari versus de rest

Autosportbond FIA en zeven Formule 1-teams, waaronder Max Verstappens werkgever Red Bull Racing, liggen pal voor de start van het nieuwe seizoen met elkaar in de clinch over een regeling die de bond met Ferrari heeft getroffen.

Van Rey treft mogelijk schikking over tonnenclaim

Politicus Jos van Rey gaat mogelijk een schikking treffen met justitie over een vordering van bijna drie ton.

Beroepszaak Roda en MVV op 'onzalig' tijdstip

Roda JC en MVV gaan in beroep tegen de schorsingen van Mario Engels en Ricardo Ippel die afgelopen zondag in de derby beiden een rode kaart kregen.

Activist wil vervolging Hamers en spant procedure aan

Financieel activist Pieter Lakeman wil dat het Openbaar Ministerie (OM) topman Ralph Hamers van ING strafrechtelijk gaat vervolgen en spant een procedure aan.

ING-topman Hamers opnieuw flink onder vuur

Opnieuw is er forse kritiek op de in Simpelveld geboren ING-topman Ralph Hamers, ditmaal vanwege de grote witwasaffaire bij de bank.

Fortuna Sittard accepteert met tegenzin schikkingsvoorstel

Met tegenzin heeft Fortuna Sittard vrijdag het schikkingsvoorstel van een voorwaardelijk boete van 2500 euro geaccepteerd.

Justitie wil schikking rond OV-fraude

Justitie wil een schikking treffen met NS-dochterbedrijven Abellio en Qbuzz naar aanleiding van het gerommel bij de aanbesteding van het Limburgse openbaar vervoer.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten