Overslaan en naar de inhoud gaan

Schietpartij vanuit auto in Sittard: vijf aanhoudingen

Geplaatst opwoensdag 20 november 2019 - 12:25

De politie heeft vijf inzittenden dinsdagavond in Rotterdam opgepakt nadat er eerder op de dag een melding was gekomen van een schietpartij vanuit een auto in Sittard.

Rond 15.30 uur kwam de melding binnen van een schot vanuit een auto aan de Stationsstraat. Er raakte volgens de politie niemand gewond.

Gesignaleerd
Het kenteken van de auto werd ingevoerd in het ANPR, het ‘Automatic Number Plate Recognition’. Hierdoor kwam de auto in Rotterdam op de radar van de politie. Daar hielden agenten vijf mannen aan: één negentienjarige Brit, twee mannen van 21 en 23 jaar zonder vaste woon- of verblijfplaats, een man van 27 jaar uit Hoensbroek en een andere van 28 jaar uit Utrecht.

De mannen worden woensdag overgebracht naar Limburg. De auto is volgens de politie in beslag genomen. De aanleiding van het schot vanuit de auto is niet bekend.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen