Overslaan en naar de inhoud gaan

Schietpartij Born blijkt loos alarm

Geplaatst opvrijdag 20 september 2019 - 6:24

In de nacht van donderdag op vrijdag zijn de hulpdiensten massaal uitgerukt na de melding van een schietpartij in Born.

Ter plaatse bleek echter al snel dat het om loos alarm ging.

Traumahelikopter
De melding van het vuurwapengeweld kwam binnen rond de klok van 1:00 uur. Met zes politiewagens, twee ambulances en een opgeroepen traumahelikopter haastten de hulpdiensten zich naar de Obbichterweg.

Loos alarm
Toen bleek dat er niets aan de hand was, keerden de hulpdiensten terug naar hun post.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen