arrestatie M Feis Kerkrade (7 okt 2020)

20 jaar cel en tbs voor moord op rapper Feis

De rechtbank legt een gevangenisstraf van 20 jaar en tbs met dwangverpleging op aan Silfano M. (26) voor het doodschieten van rapper Feis.

Gewonde man Bradleystraat Sittard (12 sep 2020)
Slachtoffer Sittardse schietpartij ondergedoken in safehouse

De 38-jarige man die onlangs werd neergeschoten in Sittard, is lopende het onderzoek ondergebracht in een safehouse. In diens eigen woning kon de politie zijn veiligheid niet garanderen.

arrestatie M Feis Kerkrade (7 okt 2020)
Verdachte ontkent schieten op rapper Feis

De 26-jarige Silfano M., die verdacht wordt van de moord op de Rotterdamse rapper Feis, ontkent te hebben geschoten in de fatale nieuwjaarsnacht van 2019.

Schietpartij Pieter Breughelstraat, Genooi (28 sept)
Woning beschoten: politie zoekt getuigen

Een woning in de Venlose wijk Genooi is maandagavond beschoten. Dat meldt de politie.

motor daders schietpartij Sittard - 12 sep 2020
Politie krijgt acht tips over schietpartij Sittard

De politie heeft acht tips gekregen naar aanleiding van de aflevering Opsporing Verzocht dinsdagavond over de schietpartij in Sittard.

Gewonde man Bradleystraat Sittard (12 sep 2020)
Politie geeft bewakingsbeelden vrij van daders schietpartij

De politie heeft bewakingsbeelden gepubliceerd van de twee mannen op een motor die op zaterdag 12 september in Sittard een 38-jarige man hebben beschoten.

Gewonde man Bradleystraat Sittard (12 sep 2020)
Aandacht in Opsporing Verzocht voor schietpartij Sittard

Bij televisieprogramma Opsporing Verzocht wordt dinsdagavond aandacht besteed aan het onderzoek van een schietpartij in Sittard.

Gewonde man Bradleystraat Sittard (12 sep 2020)
Schietpartij Sittard: politie zoekt tweetal op motor

De politie is op zoek naar twee mannen op een motor die mogelijk betrokken zijn geweest bij een schietpartij in Sittard, waarbij vorige week zaterdag een 38-jarige man gewond is geraakt.

Bosscherweg Maastricht moord Aiyoub Haddoumi (16 augustus 2017)
Rotterdams brein achter dodelijke drugsdeal vrijgesproken

Slechts één van de twee Rotterdammers die werden verdacht van de moord op Aiyoub Haddoumi (22) is daadwerkelijk veroordeeld. Zekeriya I. (26) kreeg twaalf jaar gevangenisstraf voor het doodschieten van de Maastrichtenaar.

Politie Oelemarkt Weert
Koning van de Oelemarkt wil 28 jaar na moord vrijheid terug

Als je het aan Frans C. (71) vraagt, zit hij al 28 jaar ten onrechte in de gevangenis en later in een tbs-kliniek voor moord. De senior uit Weert schoot in augustus 1992 Appie Bourimi dood en zit sindsdien 'binnen'.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten