Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Scheidsrechter stuurt 'Harter Hund' Stevens van het veld

Geplaatst opzaterdag 23 maart 2019 - 14:59

Temperament en Huub Stevens (65) gaan hand in hand. Dat weet ook de scheidsrechter die vrijdagavond het oefenduel tussen Sevilla en het Schalke 04 van hoofdtrainer Stevens leidde. Hij stuurde de Sittardenaar van het veld na een uitbarsting.

Schalke stond al met 1-0 achter, toen de Spaanse tegenstander een strafschop kreeg toegekend. Dat was tegen het zere been van der Harter Hund, zo schrijft Bild.

Lees ook: Huub Stevens keert tijdelijk terug bij Schalke 04

Blijvend protest
Nadat de coach uit de Sittardse volksbuurt Stadbroek bleef protesteren tegen de strafschop, werd hij naar de kleedkamers gestuurd door de leidsman van dienst. Stevens noemt de situatie in gesprek met Bild belachelijk. "Het was natuurlijk geen penalty. Maar het is bekend dat scheidsrechters in Spanje bij een fiftyfifty-situatie snel zullen fluiten voor de thuisspelende ploeg."

Pensioen uitgesteld
Stevens kwam onlangs terug uit zijn trainerspensioen om zijn grote Duitse liefde Schalke 04 te helpen. Die ploeg had net trainer Domenico Tedesco op de keien gezet, vanwege de tegenvallende resultaten. Schalke is bezig met een pittige strijd tegen degradatie. Stevens had de Duitse formatie al twee keer eerder onder zijn hoede. Tot dusver stond hij liefst 305 wedstrijden langs de lijn namens Schalke. Hij won de UEFA Cup en twee keer de Duitse beker met de ploeg uit Gelsenkirchen.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Advertentie
Deel dit bericht via
Overzicht
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Advertentie
Unieke overzichtstentoonstelling 50 Jaar Thielen wegens groot succes verlengd!

De tentoonstelling 50 Jaar Thielen - De ogen van de meester in het Limburgs Museum en de inleidende tentoonstelling 50 Jaar Thielen – Schetsen en tekeningen in Museum van Bommel van Dam zijn vanwege succes verlengd tot en met 10 juni. De belangstelling voor de grootse schilderwerken en de schetsen van Evert Thielen is overweldigend - inmiddels staat de teller al op 50.000 bezoekers. Dit is een verzesvoudiging van de bezoekersaantallen ten opzichte van vorig jaar.

Bekijk de tentoonstelling hier
Advertentie
IKEA feliciteert alle ouders met een nieuw wonder!

Is er bij jou in de familie in 2018 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan tussen 15 april en 5 mei een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

IKEA feliciteert in ieder geval alle trotse ouders met de geboorte van een nieuw wonder!

alles over de babyfoto-actie van 1Limburg
Nomineer iemand voor een Limburgs Lintje
Uitgelicht
Wie verdient een Limburgs Lintje?

Welke Limburger verdient zo’n lintje en waarom? Wie heeft er altijd een luisterend oor, wie past er vaak op de kinderen, wie zet koffie voor de hele vereniging?

Het zou ons behagen wanneer je hem of haar nomineert. Wie weet komen wij dan die dag een Limburgs Lintje brengen. Live op L1 Radio!

Nomineer iemand voor het Limburgs Lintje
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden

Meest gelezen