Overslaan en naar de inhoud gaan

Schapendief slaat opnieuw toe in Meerssen

Geplaatst opdonderdag 5 juli 2018 - 10:22

Het lijkt erop dat er een schapendief actief is in Meerssen.

In het gehucht Kasen is afgelopen weekend een schaap gestolen. Het beest werd in de nacht van zaterdag op zondag meegenomen uit een weiland aan de Trentelenweg.

Lees ook: Opmerkelijk: dief jat schaap uit weiland

Omheining
Vier weken geleden werd ook al een schaap gejat. Toen was het raak in Moorveld. Ook daar werd het beest meegenomen uit een weiland. Om het beest mee te kunnen nemen werd de omheining vernield.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen