Uniek: nieuwe schutterij uit Schandelo doet mee aan OLS

Schutterij Sint Andreas uit het Veldense gehucht Schandelo laat zich voor het eerst sinds 1928 weer zien op een schuttersfeest.

Azuurblauwe badkamer Ger Koopmans wordt niet gesloopt

De badkamer van Ger Koopmans wordt niet gesloopt door de kopers van zijn huis. "Ze willen hem in vol ornaat in ere houden", zegt Koopmans op L1 Radio.

Ger Koopmans
Koopmans schakelt tv-programma in voor onverkoopbaar huis

Gedeputeerde Ger Koopmans heeft voor de verkoop van zijn woonboerderij de hulp in geroepen van RTL-programma TV-Makelaar.

Huize Ger Koopmans te koop (met fraaie badkamer)

Wie wil badderen als een gedeputeerde en ruim zes ton ter beschikking heeft, doet er goed aan om contact te zoeken met een makelaarskantoor in Venlo.

Gezondheidszorg, Ouderen
Geen zorglandgoed, maar zorgappartementen voor Velden

Er gaat definitief een streep door de plannen voor een zorglandgoed tussen Velden en Schandelo.

smokkelaars Bracht 1917
Oude smokkelroutes nu speelplek voor kinderen

In het grensgebied tussen Schandelo en Straelen opent woensdag het Smokkelpad Scharrelkids.

Dierenbeul mishandelt paard in Velden

In een weiland bij Velden is zondagmiddag een paard ernstig mishandeld.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten