IMG_2754

Met zenuwen kijken naar start Bundesliga

Voor voormalig Schalke-verdediger Marco van Hoogdalem was het een speciale dag. Hij verheugde zich enorm op de derby van zijn ploeg tegen Borussia Dortmund.

VVV-Venlo heeft 'Tinder-match' en legt lange Amerikaan vast

VVV-Venlo neemt de Amerikaan Haji Wright over van Schalke '04.

Stevens en Schalke in veilige haven door gelijkspel

Huub Stevens is erin geslaagd Schalke 04 in de Bundesliga te houden. De Königsblauen zijn door een 0-0 gelijkspel tegen FC Augsburg officieel 'veilig'.

Stevens gelooft niet in Korotaev: 'Dat kan toch niet'

Trainer en Roda JC-icoon Huub Stevens (65) ziet geen toekomst in investeerder Aleksei Korotaev, die al jaren zegt dat hij de club uit Kerkrade uit de financiële zorgen wil helpen.

Huub Stevens wint beladen Kohlenpott-derby met Schalke 04

Huub Stevens heeft zaterdagmiddag met Schalke 04 de beladen Kohlenpott-derby van streekgenoot Borussia Dortmund gewonnen.

Huub Stevens vaag over problemen Schalke 04

Trainer Huub Stevens van Schalke 04 heeft voor de derby tegen Borussia Dortmund zijn zorgen geuit over de problemen in de selectie.

'Relegationskracher' tussen Limburgse coaches in de maak?

In het begin van het seizoen was er geen Limburgse trainer in de 1. en 2. Bundesliga te bekennen, maar inmiddels hebben twee oefenmeesters het er voor het zeggen. En ze kunnen elkaar nog treffen ook.

Schalke definitief laatste trainersklus voor Stevens

Huub Stevens zal nog zes wedstrijden op het veld staan als trainer van Schalke’04.

Huub Stevens koelt frustraties op journalist na nederlaag

Schalke 04-trainer Huub Stevens heeft zich na de bittere nederlaag tegen Eintracht Frankfurt, dat diep in de blessuretijd de winnende treffer maakte (1-2), flink laten gaan.

Boze Stevens laat verslaggever in de kou staan

Het zat trainer Huub Stevens duidelijk niet lekker dat zijn Schalke 04 woensdagavond werd uitgeschakeld in het Duitse bekertoernooi. Na afloop werd hij geïnterviewd door televisiezender WDR, maar een handje voor de verslaggever zat er niet in.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten