Achttien jaar cel en tbs met dwangverpleging voor taximoord

Voor de moord op een 24-jarige taxichauffeur in Maastricht is Wil van K. veroordeeld tot 18 jaar cel en tbs met dwangverpleging.

Justitie eist vijftien jaar cel en tbs voor 'taximoord'

Justitie eist vijftien jaar cel en tbs met dwangverpleging tegen de verdachte van de moord op de 24-jarige taxichauffeur Ousman Magomadov.

Verdachte 'taximoord': 'Ik was helemaal in paniek'

De verdachte van de moord op de 24-jarige Maastrichtse taxichauffeur Ousman Magomadov blijft volhouden dat hij uit noodweer handelde.

Reconstructie van moord op Maastrichtse taxichauffeur (24)

Er komt een reconstructie van de moord op de 24-jarige Maastrichtse taxichauffeur Ousman Magomadov, die 3 maanden geleden in een bos net over de grens bij Susteren werd gevonden.

Dode man Schalbruch is taxichauffeur (24) uit Maastricht

De dode man die zondag door wandelaars werd gevonden in een bos net over de grens bij Susteren, is de 24-jarige taxichauffeur Ousman Magomadov uit Maastricht.

Vinder van lijk: 'ik dacht eerst dat er een ree lag'

De wandelaar die tijdens het uitlaten van zijn honden op het lijk van een jonge man stuitte, dacht in eerste instantie dat er een dood dier lag.

Man Schalbruch mogelijk gedood in Spaubeek, verdachte vast

De politie heeft zondagochtend een 45-jarige man opgepakt bij een lege taxi langs de A12. De man wordt verdacht van de moord op de twintiger die later op de dag net over de grens bij Susteren werd gevonden.

Dode Schalbruch is Nederlander, door geweld omgekomen

De dode man die zondagmiddag net over de grens bij Susteren is gevonden, komt uit Nederland. De man is volgens het openbaar ministerie in Aken door geweld om het leven gekomen.

Wandelaars uit Susteren vinden lijk bij uitlaten honden

Wandelaars uit Susteren hebben zondagmiddag net over de Duitse grens een lijk gevonden. De man en de vrouw waren hun honden in een bos aan het uitlaten.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten