Overslaan en naar de inhoud gaan

Schadevergoeding voor Actiondome Lomm

Geplaatst opdinsdag 16 september 2014 - 11:15

De uitbater van speelhal Actiondome in Lomm krijgt een schadevergoeding van verzekeraar Achmea waardoor het bedrijf aan het einde van het jaar een nieuwe start kan maken.

Deze zomer moest de speelhal de deuren sluiten na onenigheid over het gebruiken van Chaser-wapens.

Verboden wapens
Vorig jaar oktober kreeg ondernemer Addy van Minderhout toestemming van de politie om de Chaser-wapens in te voeren. Deze werden gebruikt voor een nieuwe activiteit in Actiondome. Toen de vijftig wapens eenmaal waren geïmporteerd, bleek toch dat ze verboden waren. Van Minderhout had toen alles al voorbereid.

Er was een hal gehuurd en compleet ingericht en er waren al reserveringen geboekt. "De wapens waren niet goedkoop en we liepen inkomsten mis. Doordat een reactie van de verzekering uitbleef, hebben we de huur van de hal op moeten zeggen. Een schadevergoeding was van belang voor het voortbestaan van ons bedrijf. ”

Politie en douane
Vorige week kreeg Van Minderhout bericht dat de verzekeraar van de politie tot de conclusie is gekomen dat het tussen de politie en de douane is fout gegaan. Daardoor keert de verzekeraar uit. Hoe hoog de vergoeding precies wordt, moet nog worden vastgesteld.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

ActionDome verder in Hotel Arcen
Venlo pakt levensgevaarlijke weg in Lomm aan
Onderzoek naar bouwplannen Venlo
Vaten gedumpt in buitengebied Lomm
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen